Fasad

För en ren och fin fasad

Fasadtvätt Sundsvall, Kramfors, Bollnäs & Hudiksvall med omnejd

En ren och fräsch fasad är inte bara någonting som är en fröjd för ögat, utan det förlänger även livslängden på fasaden. Fasaden är hemmets yttre skydd och utsätts dagligen för påfrestningar. I takt med att smuts angriper huset så har det en stor påverkan på utseendet, om huset inte rengörs börjar färgen att slitas ut. Istället för att måla om huset kan det istället räcka med en ordentlig fasadtvätt, något som vi på Havab erbjuder!

Vi hjälper dig!
När du väljer oss på Havab, så kommer vi göra allt för att du ska få en så ren fasad som det bara går. Vid utförande använder vi högkvalitativa produkter och effektiva metoder som vi vet ger ett utmärkt hållbart resultat. 

Besiktning: Inför varje uppdrag görs en besiktning av byggnaden där ni utifrån fastighetens specifika behov får ett förslag på åtgärd. Ofta kan vi lämna prisförslag direkt på plats.

Utredning:
Vissa byggnader drabbas av mögel, svamp och luktproblem. Vi gör då utredningar för att ta reda på orsaken till problemen samt erbjuder åtgärder för att komma till rätta med problemen.

Är fasaden i behov av en tvätt? Tveka inte på att kontakta oss på Havab AB. Vi erbjuder en komplett och väl utförd fasadtvätt som är skonsam mot miljön. Har du några frågor eller funderingar kring våra tjänster, hör gärna av dig till oss, så svarar vi så snabbt som möjligt!

Skicka en offertförfrågan till oss på Havab redan idag och följ oss gärna på Facebook

Fasadtvätt Sundsvall, Kramfors, Bollnäs & Hudiksvall – Välkommen till oss på Havab AB

 

Utredning och sanering Hussvamp Gävleborg, Västernorrland & Jämtland
fasadtvätt Bollnäs Kramfors

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Havab AB

0706 - 66 12 21
peder@havab.nu