Tak

För rena och hållbara tak

Takrengöring och takbehandling i Sundsvall, Hudiksvall, Bollnäs & Kramfors med omnejd

Taket är tillsammans med resten av fasaden det som skyddar våra hem från kyla, värme och vatten. Varje dag får taket utstå påfrestningar från vår natur som orsakar slitage, missfärgning och tillväxt bildas. Mossa, lav och alger har som egenskap att dra åt sig fukt som i sin tur kan orsaka fuktskador vilket kan leda till omfattande renoveringar samt höga kostnader. Hos oss finner du lösningen för ett rent och välmående tak. Vi erbjuder en rad olika tjänster inom bland annat takrengöring och takbehandling för dig i Sundsvall, Hudiksvall, Bollnäs och Kramfors med omnejd.

Vi är utbildad Grön-Fri entreprenör och har ett system där vi med kunskap och rätt utrustning rengör tak från mossa, lav och alger. Fungerar på både lertegel, betongpannor, plåt, papp och trätak. Produkterna från Grön-Fri garanterar effekt med minsta möjliga påverkan på miljö. En skonsam behandling både för taket och för naturen.

Besiktning: Inför varje uppdrag utförs en besiktning av byggnaden där ni utifrån fastighetens specifika behov får ett förslag på åtgärd. Ofta kan vi lämna prisförslag direkt på plats.

Vi erbjuder våra takbehandlingar och rengöring till såväl företag som privatpersoner, för oss är inget uppdrag för litet eller stort. Alla våra arbeten utförs med fokus på kvalitet och noggrannhet, för att ditt tak ska få en hållbar och effektiv behandling. Har du några frågor eller funderingar, hör gärna av dig till oss. Vi ser fram emot att få rengöra just ditt tak med framgångsrika metoder.

Boka din takrengöring hos oss på Havab redan idag och följ oss gärna på Facebook

För rena tak med en lång hållbarhet – Välkommen till oss på Havab AB

 

takrengöring takbehandling Bollnäs Kramfors Sundsvall Hudiksvall
takrengöring takbehandling Bollnäs Kramfors Sundsvall Hudiksvall

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Havab AB

0706 - 66 12 21
peder@havab.nu