Hussvamp

Håll hussvamp borta

Utredning och sanering av hussvamp i Gävleborg, Västernorrland & Jämtland

Hussvamp är känt för att vara en förskräcklig fiende för husets virke och dess bärande förmåga. Ett hus med hög fuktighet och material i form av trävirke, är ett hus som kan utsättas för hussvamp. Hussvamp kan växa och sprida sig över stora ytor i passande förhållanden vilket innebär där det finns fukt. Att ignorera ett svampangrepp kan få förödande konsekvenser för huset, därför är det viktigt att man får fasaden undersökt om man misstänker hussvamp.

Vi hjälper dig!
Att avlägsna hussvamp från en byggnad är ett krävande arbete bör utföras av hantverkare med rätt kunskaper. Vi på Havab besitter en lång erfarenhet inom branschen och har vad som krävs för att du ska bli av med hussvamp. Hos oss får du hjälp från början till slut, vi utför både utredning och sanering av hussvamp.

Besiktning: Inför varje uppdrag görs en besiktning av byggnaden där ni utifrån fastighetens specifika behov får ett förslag på åtgärd. Ofta kan vi lämna prisförslag direkt på plats.

Utredning:
Vissa byggnader drabbas av mögel, svamp och luktproblem. Vi gör då utredningar för att ta reda på orsaken till problemen samt erbjuder åtgärder för att komma till rätta med problemen.

Misstänker du hussvamp eller är du säker på att denna virkesförstörare har angripit ditt hus? Tveka inte på att kontakta oss direkt, så att vi kan komma för en första utredning. Har du några frågor eller funderingar kring våra tjänster, hör gärna av dig till oss, så svarar vi så snabbt som möjligt!

Skicka en offertförfrågan till oss på Havab redan idag och följ oss gärna på Facebook

Utredning och sanering av hussvamp i Västernorrland, Jämtland och Gävleborg –
Välkommen till oss på Havab AB

 

Utredning och sanering Hussvamp Gävleborg, Västernorrland & Jämtland
fasadtvätt Bollnäs Kramfors

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Havab AB

0706 - 66 12 21
peder@havab.nu